Tietoa meistä > Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Kiinnostaako työ Fiskarsin museossa? Otamme mielellään vastaan avoimen hakemuksen, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, miksi haluaisit työskennellä Fiskarsin museossa. Arvostamme opintoja museoalalta, mutta se ei kuitenkaan ole vaatimus, vaan esim. kiinnostus historiaa kohtaan saattaa riittää. Koska työkielenä on ruotsi ja palvelemme asiakkaita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, vaadimme kaikkien kolmen kielen sujuvaa osaamista.

Työharjoittelu

Opiskeletko museoaineita yliopistossa ja tarvitset harjoittelupaikan? Voimme tarjota sinulle harjoittelupaikan, mikäli oma yliopistosi osallistuu rahoitukseen. Ota yhteyttä museoon! Oletko työttömänä ja kiinnostunut hankkimaan kokemusta museoalasta? Voit hakea työelämävalmennukseen Fiskarsin museoon. Lisätietoja varten ota yhteyttä oman alueesi TE-palvelukeskukseen.

Kesätyöt 2024

Opasharjoittelija (Huom! hakuaikaa pidennetty 7.4.2024 saakka, mutta kesätyöpaikat jaetaan sitä mukaa kun löydetään sopivat hakijat)

Tarjoamme kesätöitä 15-17-vuotiaille nuorille opasharjoittelijoina museo-opetuksellisessa toiminnassa Fiskarsin museolla. Tehtävään sopii esimerkiksi henkilö, joka harrastaa teatteria, musiikkia tai kädentaitoja ja joka pitää esiintymisestä. Hakijalla tulee olla Raaseporin kaupungin tai MLL Fiskarin paikallisyhdistyksen kesätyöseteli.

Harjoittelijat osallistuvat museon muiden oppaiden kanssa museoalueen elävöittämiseen, työpajojen ohjaamiseen leivintuvalla ja opastamiseen ruukissa. Tehtävä muokkautuu kiinnostuksesi ja kykyjesi mukaan. Oppaat pukeutuvat historialliseen asuun, jonka saa lainata museolta. Tehtävässä tarvitaan suomen- ruotsin- ja englanninkielentaitoa.

Työaika: 5,5 h/päivä (yhteensä 100 h). Työaikaan voi sisältyä viikonlopputyötä.  
Palkka: yksityisten museoiden työehtosopimuksen mukaan 
Oppaiden työvuorot sijoittuvat 8.6-11.8.2024 väliselle ajalle.

Lähetä meille vapaasti muotoiltu hakemus viimeistään 7.4.2024 sähköpostitse info@fiskarsmuseum.fi. tai postitse Fiskarsin museon toimistoon, Peltorivi 26, 10470 Fiskars. Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun alkaen viikosta 13. Lisätietoja antaa museonjohtaja Emi Ingo 045 3538381, emi.ingo@fiskarsmuseum.fi.