Tule meille > Ryhmä­varaukset

Ryhmä­varaukset

Fiskarsin ruukki on nykyisin suosittu matkakohde kävijöille. Ryhmille museo tarjoaa erilaisia opastuksia, työpajoja ja aktiviteetteja. Meillä voi tutustua ruukin historiaan esineiden ja jännittävien tarinoiden kautta! Tällä hetkellä järjestämme opastettuja kierroksia ainoastaan ulkona. Museon näyttelyihin voi kuitenkin tutustua 10 hengen ryhmissä esimerkiksi audio-oppaamme avulla. Ottakaa yhteyttä etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, niin autamme museokäyntinne suunnittelussa. Lisätietoja ruukin muista käyntikohteista löydätte fiskarsvillage sivuilta.

Opastukset

Valitettavasti ryhmille ei tällä hetkellä voida turvallisesti järjestää Lauran jalanjäljissä, kaikenkattavaa perusopastusta museon näyttelyissä. Sen sijaan opastuksia voidaan järjestää ulkona ruukissa.

Lue lisää: Opastukset

Työpajat ryhmille

Museo tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja työpajoja kaikille, jotka haluavat osallistua vanhan ajan askareisiin. Aikuisryhmille tarjoamme mm. leivontaa museon leivintuvalla sekä joulunaikaan joulutyöpajan,

Lue lisää: Työpajat ryhmille

Kouluille

Fiskarsin museo ja Pohjan paikallishistoriallinen arkisto tarjoavat ihanteellisen oppimisympäristön eri-ikäisille koululaisille. Museovierailu tukee sekä oppiainekohtaisia että laaja-alaisia opetussuunnitelman tavoitteita. Oppiminen aikamatkoilla ja työpajoissa on moniaistinen seikkailu,

Lue lisää: Kouluille

Hyvä tietää ennen vierailua!

Ryhmät ovat tervetulleita museoon. Tällä hetkellä järjestämme kuitenkin opastettuja kierroksia ainoastaan ulkona. Jotta opastetusta kierroksesta tulisi mahdollisimman onnistunut, olemme rajoittaneet ryhmäkoon korkeintaan 25 henkilöön. Suurempien ryhmien opastus voidaan toteuttaa ryhmä jakamalla. Opastusmaksu määräytyy ryhmien määrän mukaan. Museon näyttelyihin voi opastuksen lopuksi tutustua audio-oppaamme avulla tai omatoimisesti 10 hengen ryhmissä.

Varaukset ja lisätiedot

Johan Halttunen

Museoassistentti

+358 45 180 8111

info@fiskarsmuseum.fi