Tule meille > Ryhmä­varaukset

Ryhmä­varaukset

Fiskarsin ruukki on nykyisin suosittu matkakohde kävijöille. Ryhmille museo tarjoaa erilaisia opastuksia, työpajoja ja aktiviteetteja. Meillä voi tutustua ruukin historiaan esineiden ja jännittävien tarinoiden kautta! Ota yhteyttä etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla, niin autamme museokäyntinne suunnittelussa. Lisätietoja ruukin muista käyntikohteista löydätte fiskarsvillage sivuilta.

Opastukset

Ryhmille järjestetään opastettuja kierroksia museon näyttelyissä sekä teemaopastuksia. Lauran jalanjäljissä on kaikenkattava perusopastus museon näyttelyissä. Ota yhteyttä etukäteen jos sinulla on toivomuksia opastuksen sisällön suhteen!

Lue lisää: Opastukset

Työpajat ryhmille

Museo tarjoaa monipuolisia aktiviteetteja ja työpajoja kaikille, jotka haluavat osallistua vanhan ajan askareisiin. Aikuisryhmille tarjoamme mm. leivontaa museon leivintuvalla sekä joulunaikaan joulutyöpajan,

Lue lisää: Työpajat ryhmille

Kouluille

Fiskarsin museo ja Pohjan paikallishistoriallinen arkisto tarjoavat ihanteellisen oppimisympäristön eri-ikäisille koululaisille. Museovierailu tukee sekä oppiainekohtaisia että laaja-alaisia opetussuunnitelman tavoitteita. Oppiminen aikamatkoilla ja työpajoissa on moniaistinen seikkailu,

Lue lisää: Kouluille

Hyvä tietää ennen vierailua!

Ryhmät ovat tervetulleita museoon. Jotta opastetusta kierroksesta tulisi mahdollisimman onnistunut, olemme rajoittaneet ryhmäkoon korkeintaan 25 henkilöön. Suurempien ryhmien opastus voidaan toteuttaa ryhmä jakamalla. Opastusmaksu määräytyy ryhmien määrän mukaan.

Lue lisää vierailusta museossa

Varaukset ja lisätiedot

Johan Halttunen

Museoassistentti

+358 45 180 8111

info@fiskarsmuseum.fi