Besök oss > Grupp­bokningar

Grupp­bokningar

Fiskars bruk är i dag ett populärt besöksmål för grupper av olika slag. I museet kan vi erbjuda er en möjlighet att se föremålen och höra de spännande berättelserna från brukets historia! Utställningen i museets huvudbyggnad kan även besökas virtuellt med hjälp av vår videopresentation av museets basutställning. Ta kontakt på förhand per telefon eller e-post så hjälper vi till med planeringen av besöket. För information gällande övriga besöksmål i Fiskars bruk, se brukets hemsida fiskarsvillage.

Guidningar

Fiskars museum ordnar guidade turer inomhus i museets utställningar och på museiområdet. Utöver museets basutställning presenteras även den aktuella temautställningen. Vi ebjuder även guidade turer utomhus i bruket.

Läs mer om Guidningar

Verkstäder för grupper

Museet erbjuder ett antal olika aktiviteter och verkstäder för alla som villta del av gammaldags sysslor. För vuxengrupper erbjuder vi bl.a. bakning i museets bagarstuga,

Läs mer om Verkstäder för grupper

För skolor och barngrupper

Fiskars museum och Pojo lokalhistoriska arkiv är ypperliga inlärningsmiljöer för skolbarn i olika åldrar. Ett museibesök kompletterar skolundervisningen i många ämnen och kan med fördel integreras i undervisningsplanen.

Läs mer om För skolor och barngrupper

Bra att veta innan besöket!

Grupper är välkomna till museet! För tillfället arrangerar vi guidningar endast utomhus. För att en guidad tur skall bli så givande som möjligt för er grupp har vi begränsat deltagarantalet till högst 25 personer/guidning. För större grupper kan vi erbjuda guidning i mindre grupper parallellt. Guidningsavgiften bestäms på basen av gruppernas antal. Museets utställning kan besökas i 10 personers grupper med hjälp av vår audio-guide eller på egen hand.

Kontakta och boka

Johan Halttunen

Museiassistent

+358 45 180 8111

info@fiskarsmuseum.fi