Hammarbackenin joulu

Hammarbackenin joulu

Image

Fiskarsin museon perinteinen joulunäyttely johdattaa rauhaisaan vanhan ajan joulun tunnelmaan. Museolla vietetään joulua ensimmäisestä adventista Nuutinpäivään saakka. Näyttelyvierailun yhteydessä voi hankkia joululahjat museokaupasta ja viikonloppuisin on mahdollisuus piipahtaa Café Hammarbackenissa. Tänä vuonna osallistavia työpajoja ei järjestetä, vaan niiden sijasta pääsee seuraamaan työnäytöksiä. Suosittelemme aikuisille kasvomaskin käyttöä museovierailun aikana. Muutokset mahdollisia.

Veturinkuljettajan joulu -näyttely ja joulun lahjaideat

Miksi työläishuoneen joulukuusi riippuu katosta? Salongissa kahvipöytä on katettu herkuilla ja joululahjat ovat jo esillä. Perinteisessä joulunäyttelyssä pääsee tutustumaan ruukkilaisten joulun ja uuden vuoden viettoon.

Museokaupasta persoonalliset joululahjat pukinkonttiin! Uutuuksina Fiskarsin oman veturin, Pikku- Pässin piparkakkumuotti ja Karin von Julin -paperinukke.

Tänä vuonna emme järjestä perinteistä jouluavausta, mutta lauantaina 28.11. on museoon vapaa pääsy klo 11-16. Lisätietoa joulun ajan avoinnaolosta tästä linkistä.

Ruukinväen askareet

Joulukuussa ruukinväellä on kiire valmistella joulua. Tule seuraamaan kynttilöiden ja himmelin valmistusta museon leivintuvalla ja päärakennuksella. Lisää tietoa tästä linkistä.

Lue myös